Είπαν για εμάς


Ιάσων Μαρκόπουλος

Μαθητής Λυκείου

Είναι έξυπνο! Αν δυσκολεύεσαι κάπου, σου δίνει ακριβώς τί να κάνεις χωρίς να χάνεις χρόνο!


Εύη Σιδηροπούλου

Δασκάλα Δημοτικού

Επικοινωνώ καλύτερα με τους μαθητές μου, δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και οι επιδόσεις τους έχουν αυξηθεί. Υπήρχαν φορές που δεν ήξερα πώς να βοηθήσω τους μαθητές μου. Με το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα” βρίσκω ακριβώς τί χρειάζεται να κάνω.


Μαρία Δάρρα

3ο έτος Πανεπιστημίου Αθηνών, Φοιτήτρια Ιατρικής

Περιλαμβάνει τόσο πολλά θέματα! Αν με ρωτούσες, δεν ανάφερα τα περισσότερα. Βλέποντάς τα εδώ, αναγνωρίζω ότι με αφορούν αρκετά. Ευτυχώς υπάρχει λύση.


Αντωνία Τσάλτα

Επαγγελματίας

Δημήτρη, έδωσα το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα” σε μία κοπέλα που κάθε χρόνο για 3 χρόνια κοβόταν στην έκθεση. Χρησιμοποιώντας το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα”, βρήκε το πρόβλημα που την βασάνιζε μέσα στον πίνακα των 140 θεμάτων. Αμέσως εφάρμοσε τις προτεινόμενες τεχνικές. Το αποτέλεσμα ήταν να γράψει 18 στο μάθημα της έκθεσης. Ήταν πανευτυχής και δεν σταμάτησε να με ευχαριστεί για το δώρο που της έκανα.


Τόνια Κρασανάκη

Μητέρα

Έκανα δώρο το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα” στην ανιψιά μου που είναι 12 ετών. Είπε ότι βοηθήθηκε πολύ στα μαθήματα του σχολείου. Στην έκθεση, την απομνημόνευση τύπων και γενικά στο να μαθαίνει πιο εύκολα και γρήγορα.


Γεωργία Ρανούτσου

Mαθήτρια

Όταν έδινα Πανελλήνιες, έκανα ιδιαίτερα με έναν καθηγητή στο μάθημα της έκθεσης, επειδή δεν ήμουν αρκετά καλή. Μια μέρα, απογοητευμένη όπως ήμουν, ότι πάλι δεν θα καταφέρω να γράψω μία καλή έκθεση, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τις τεχνικές από το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα”, μήπως δω κάποια αλλαγή στο γραπτό μου. Έτσι ακολούθησα πιστά τις οδηγίες της κάθε τεχνικής, άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και άρχισα να γράφω. Ο καθηγητής μου βρήκε την συγκεκριμένη μου έκθεση πολύ καλή. Με ρώτησε μάλιστα, ποιος με βοήθησε να την γράψω. Όταν του είπα για το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα”, δεν με πίστευε!!»–


Ανώνυμος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Πάντως το ηλεκτρονικό ξεπετάξτε είναι η απολαυστικότερη αγορά που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό. Το βιβλίο δεν το ανοίγουμε τόσο εύκολα ενώ τον υπολογιστή τον έχεις συνέχεια μπροστά σαν πρόκληση. Σήμερα έκανα μια άσκηση εξετάσεων για άγχος, που θα συναντούσα κάποιους Ρώσους, και πέτυχε πολύ.


Ελένη Ρανούτσου

Μαθήτρια

Όταν φοιτούσα στη 2η τάξη του Λυκείου, την περίοδο των εξετάσεων έπεσαν μαζεμένα τα κεφάλαια στην Ιστορία. Όλο το χρόνο δεν είχα ανοίξει βιβλίο. Ό,τι έπαιρνα την ώρα του μαθήματος… Άντε τώρα να κάτσω να μάθω 6 κεφάλαια ιστορίας, με 7-8 ενότητες το καθένα, μονομιάς! Λέω, τί να κάνω; τί να κάνω; Ανοίγω, λοιπόν, το “Ξεπετάξτε το Διάβασμα”, βρίσκω αυτό που έψαχνα, και εφαρμόζω την μέθοδο του περπατήματος στο άπειρο. Η ταχύτητα με την οποία μάθαινα τα μαθήματα ήταν εκπληκτική! Μέσα σε λιγότερο από 3 μέρες, κατάφερα να διαβάσω 6 κεφάλαια που δεν τα είχα ξαναδεί! Στο τέλος, όχι μόνο τα έμαθα, αλλά έγραψα και 19,5 στις εξετάσεις.